Tarieven

Kies voor gemak

Kies voor een flexibel abonnement

Vind u het prettig om iedere week op een vast tijdstip wat extra hulp in huis te krijgen? Hulp van een vaste Thuishulp waarmee u een vertrouwensband kunt opbouwen? Een persoon die weet wat u het prettigst vindt zodat u het niet iedere keer opnieuw hoeft uit te leggen? Kies dan voor Thuishulp Midden-Brabant.

Onze abonnementen zijn flexibel in te vullen

U kunt ons voor ieder willekeurig klusje inschakelen. Ook losse klusjes. Kunt u echter structureel hulp gebruiken, dan biedt een abonnement veel voordelen. U weet dan zeker dat u iedere week dezelfde Thuishulp over de vloer krijgt en heeft geen last van eventuele wachtlijsten bij drukte.

Weliswaar kiest u bij een abonnement voor een vast aantal uur per week, u bepaalt zelf hoé u dit invult. Kiest u de ene week voor hulp bij huishoudelijke klusjes, maar vindt u het de week erna prettig om alleen koffie te drinken en een spelletje te spelen, dan is dat prima. U houdt zelf de teugels in handen. Wij zijn er voor u en passen ons graag aan. Het enige dat vaststaat, is dat onze Thuishulp iedere week op hetzelfde tijdstip bij u voor de deur staat. Prettig, toch?

U profiteert van de volgende voordelen:

Abonnement stopzetten of pauzeren

Onze abonnementen kennen een looptijd van slechts 3 maanden en worden steeds automatisch verlengd met eenzelfde termijn. Wilt u stoppen of even pauzeren, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Na de eerste 3 maanden is het abonnement per maand opzegbaar met in acht name van één maand opzegtermijn.

Abonnement betalen

We willen het u graag zo eenvoudig mogelijk maken en bieden u daarom de volgende betaalmogelijkheden aan:

  • Zelf overboeken per bank: Facturen dienen uiterlijk 8 dagen na factuurdatum te zijn voldaan
  • Contant betalen: U ontvangt een betaalbewijs van de betreffende Thuishulp
  • Automatische incasso