Begeleiding senioren

Thuishulp Midden-Brabant

Begeleiding

Ziet u er tegenop om alleen de deur uit te gaan? Vanwege lichamelijke ongemakken of omdat u de gezelligheid mist?

Thuishulp Midden-Brabant biedt persoonlijke begeleiding en ondersteuning in uw dagelijkse leven, daar waar dat nodig is. Of het nu gaat om dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, een bezoek aan een huisarts, de kapper of familiebezoek. Uw Thuishulp kan u vergezellen. Samen is alles makkelijker, maar zeker ook leuker!

De behoefte aan begeleiding is tegenwoordig heel gewoon

Wanneer u ouder wordt, kunnen dagelijkse activiteiten zoals het huishouden, een bezoek aan de huisarts of het doen van boodschappen steeds lastiger worden. Thuishulp Midden-Brabant kan u hierbij helpen, ontzorgen en ondersteunen.

Een ziekenhuisbezoek kan bijvoorbeeld heel spannend en ingrijpend zijn. Onzekerheid over wat u te wachten staat. Het aanhoren en begrijpen van een diagnose of behandelplan is vaak ingewikkeld en lastig te begrijpen of te onthouden. Een Thuishulp kan hierbij ondersteunen en begeleiden. Hij of zij vergezelt u naar het ziekenhuis en helpt u waar nodig.

Maar ook bij andere, alledaagse zaken kunt u uw vertrouwde Thuishulp inschakelen. U kunt hierbij denken aan het bezoeken van familie of vrienden, begeleiding naar een activiteit, samen wandelen, samen winkelen of een bezoek aan de fysiotherapeut. Eén telefoontje en het is geregeld! We zijn er voor u want samen is alles makkelijker, maar zeker ook leuker!

Waarom kiezen voor Thuishulp Midden-Brabant?

Met Thuishulp Midden-Brabant kiest u voor een organisatie die persoonlijk en professioneel werkt. Met oprechte aandacht en een luisterend oor voor u. U houdt zelf de regie. Dat is Thuishulp Midden-Brabant. Elke dag rekenen vele mensen – van jong tot oud – op onze hulp. Niet alleen voor begeleiding, maar ook voor andere praktische ondersteuning zodat men langer plezierig thuis kan blijven wonen en/of de mantelzorger ontlast wordt.

Ook over de administratie hoeft u zich geen zorgen te maken. U ontvangt aan het eind van iedere maand een factuur voor de gewerkte uren van Thuishulp Midden-Brabant die u via bankoverschrijving of iDEAL kunt voldoen. Wij zorgen vervolgens voor de uitbetaling aan de Thuishulp.

Thuishulp Midden-Brabant levert ondersteuning in heel de regio Midden-Brabant. Uw vaste contactpersoon in uw woonplaats helpt u graag. Wacht dus niet langer en vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis aan!

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

Wordt uw hulp vergoed?

De kosten voor onze dienstverlening kunt u uiteraard uit eigen middelen betalen, maar u kunt ons ook betalen uit hoofde van een Persoonsgebonden budget (PGB). Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze diensten worden dan vergoed uit het budget van uw beschikking. U ontvangt dan geen rekening van Thuishulp Midden-Brabant. Bij een PGB sturen wij u een rekening, die u vervolgens indient bij de SVB. De SVB betaalt ons dan rechtstreeks.

U bepaalt zelf hoe vaak en waarvoor u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Uw persoonlijke Thuishulp staat voor u klaar om u te ondersteunen. Dit kan al vanaf € 18,50 (incl. btw) per uur. Afhankelijk van de specifieke werkzaamheden kan dit tarief enigszins afwijken.

De voordelen van hulp in huis

Heeft u vandaag nog thuishulp nodig?

Maak een afspraak!

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken en van ons horen wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan heel eenvoudig een afspraak door middel van onderstaand contactformulier of bel ons op telefoonnummer 085-047 01 77.