Huishoudelijke hulp Oisterwijk

Soms gaat schoonmaken niet meer vanzelf en kost het gebruikelijke schoonmaakrondje steeds meer moeite. Dat is geen schande, er is zelfs een oplossing voor. Een huishoudelijke hulp voor senioren biedt dan uitkomst.

Zo kan iedereen van een net en opgeruimd huis genieten. Hierbij wordt niet alleen het huis onderhouden, maar kunt u ook wat extra hulp op andere vlakken krijgen. Dat zorgt voor rust en zekerheid, zonder dat er mantelzorgers aan te pas hoeven komen. Bent u op zoek naar huishoudelijke hulp in Oisterwijk? Dan bent u bij Thuishulp Midden-Brabant aan het juiste adres.

Schoonmaakhulp voor senioren

Bent u op zoek naar hulp en ondersteuning bij het huishouden? Bij Thuishulp Midden-Brabant kunt u vertrouwen op een vaste Thuishulp die rekening houdt met uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Ondersteuning betekent bij ons meer dan alleen een schoon huis: u en uw hulpvraag staan centraal. We ondersteunen iedereen die door omstandigheden het huishouden niet of slechts gedeeltelijk kan doen. 

Onze werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende huishoudelijke werkzaamheden die voortvloeien uit het organiseren en onderhouden van een huishouden. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij andere kleine klusjes in- en om het huis, de boodschappen doen, uw huisdier verzorgen of gezelschap bieden. Uw welzijn staat bij ons altijd voorop en de werkzaamheden worden altijd in overleg met u uitgevoerd.

Bekijk hier al onze diensten.

huishoudelijke_hulp_oisterwijk

Vergoedingen huishoudelijke hulp

U kunt ten allen tijde zelf (voor eigen rekening) uren voor huishoudelijke hulp bij ons inkopen. U vraagt deze ondersteuning rechtstreeks aan bij Thuishulp Midden-Brabant. Uw contactpersoon in Oisterwijk bespreekt met u welke ondersteuning noodzakelijk/gewenst is en regelt het voor u. De kosten voor huishoudelijke hulp zijn dan voor eigen rekening. Bekijk hier al onze tarieven.

De kosten voor huishoudelijke hulp kunt u wellicht ook betalen uit hoofde van een Persoonsgebonden budget (PGB). Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze diensten worden dan vergoed uit het budget van uw beschikking.

Huishoudelijke hulp ouderen in Oisterwijk

Huishoudelijke hulp in Oisterwijk is zo geregeld voor ouderen en senioren. Thuishulp Midden-Brabant staat voor thuiszorg, maar dan anders. Bent u als oudere op zoek naar ondersteuning bij het huishouden? Naar iemand die samen met u de licht huishoudelijke taken oppakt? Of bent u als mantelzorger op zoek naar iemand die deze ondersteuning op zich neemt, zodat u zich kan bekommeren om de persoonlijke zorg? Neem dan contact met ons op. Wij ondersteunen u graag, daar waar u het nodig heeft.

Wilt u op de hoogte blijven van onze blogartikelen?

Schrijf u dan hieronder in op onze GRATIS nieuwsbrief om een maandelijks overzicht te ontvangen van de nieuwste blogartikelen. 

Deel dit artikel met iemand

Kent u iemand voor wie dit artikel interessant is? Klik hieronder dan op één van de Social media buttons. Dan kunt u dit artikel heel gemakkelijk delen.