Boodschappen doen Thuishulp Midden-Brabant

Thuishulp Midden-Brabant

Hulp met de boodschappen

Kunt u door omstandigheden zelf (even) moeilijk boodschappen doen? Geef dan uw boodschappenlijstje door aan Thuishulp Midden-Brabant. Uw persoonlijke Thuishulp haalt de producten op uw lijstje en bezorgt ze tot in de keuken!

Gaat u liever zelf mee winkelen? Géén probleem, dan gaat u toch samen met uw vertrouwde Thuishulp de deur uit. Het is maar net waar u naar op zoek bent en waar u zich prettig bij voelt.

Hulp bij het boodschappen doen is tegenwoordig heel gewoon

Bent u wat moeilijker ter been of is een boodschappentas inmiddels gewoon te zwaar voor u? Wij helpen u graag. Op het moment dat u er om verlegen zit. Natuurlijk kunt u uw boodschappen tegenwoordig ook online doen, maar dat wordt nog wel eens als ingewikkeld ervaren of men vindt dat gewoon niet prettig. Uiteraard kunnen we u hier ook mee helpen, maar dat bepaalt u helemaal zelf.

Durft of kunt u niet meer alleen, maar wilt u toch zelf mee naar de winkel, de Thuishulp haalt u graag op en maakt er een gezellig uitje van. U hoeft alleen maar uit te zoeken en onze medewerker bezorgt het tot in de koelkast. Dit laatste geldt overigens ook voor andere zaken dan de dagelijkse boodschappen. Indien gewenst gaat uw Thuishulp gezellig een ochtend of middag met uw winkelen. Of het om kleding gaat of andere zaken, we maken er gewoon een gezellig moment van. Even de deur uit doet u goed en u houdt zelf de touwtjes in handen.

Waarom kiezen voor Thuishulp Midden-Brabant?

Met Thuishulp Midden-Brabant kiest u voor een organisatie die persoonlijk en professioneel werkt. Met oprechte aandacht en een luisterend oor voor u. U houdt zelf de regie. Dat is Thuishulp Midden-Brabant. Elke dag rekenen vele mensen – van jong tot oud – op onze hulp. Niet alleen voor het doen van boodschappen, maar ook voor andere praktische ondersteuning zodat men langer plezierig thuis kan blijven wonen en/of de mantelzorger ontlast wordt.

Ook over de administratie hoeft u zich geen zorgen te maken. U ontvangt aan het eind van de maand een factuur voor de gewerkte uren van Thuishulp Midden-Brabant die u via bankoverschrijving of iDEAL kunt voldoen. Wij zorgen vervolgens voor de uitbetaling aan de Thuishulp.

Thuishulp Midden-Brabant levert ondersteuning in heel de regio Midden-Brabant. Uw vaste contactpersoon in uw woonplaats helpt u graag. Wacht dus niet langer en vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis aan!

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

Wordt uw hulp vergoed?

De kosten voor onze dienstverlening kunt u uiteraard uit eigen middelen betalen, maar u kunt ons ook betalen uit hoofde van een Persoonsgebonden budget (PGB). Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze diensten worden dan vergoed uit het budget van uw beschikking. U ontvangt dan geen rekening van Thuishulp Midden-Brabant. Bij een PGB sturen wij u een rekening, die u vervolgens indient bij de SVB. De SVB betaalt ons dan rechtstreeks.

U bepaalt zelf hoe vaak en waarvoor u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Uw persoonlijke Thuishulp staat voor u klaar om u te ondersteunen. Dit kan al vanaf € 18,50 (incl. btw) per uur. Afhankelijk van de specifieke werkzaamheden kan dit tarief enigszins afwijken.

De voordelen van hulp in huis

Heeft u vandaag nog thuishulp nodig?

Maak een afspraak!

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken en van ons horen wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan heel eenvoudig een afspraak door middel van onderstaand contactformulier of bel ons op telefoonnummer 085-047 01 77.