Computer hulp Senioren 8

Thuishulp Midden-Brabant

Computerhulp

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van uw tablet, laptop, computer of e-mail? Wilt u extra uitleg bij het internetbankieren of heeft u een onafhankelijk advies nodig voor de aanschaf van een nieuw apparaat? De Thuishulp van Thuishulp Midden-Brabant helpt u graag! Geduldig en begripvol.

Computerhulp is zo geregeld

Senioren zijn steeds vaker terug te vinden op het internet. Op internet vindt u ook tal van websites die u verder kunnen helpen als u vragen heeft omtrent het internet: van e-mail tot Word & Excel, van Apple tot Windows en van tablet & smartphone tot PC en randapparatuur. Er gaat echter niets boven een vertrouwd persoon die gewoon bij u aan tafel zit, uw problemen aanhoort en u vervolgens geduldig uitleg geeft of het probleem ter plekke oplost.

Een vast gezicht die u af en toe helpt met uw tablet of computer. Het is tegenwoordig heel gewoon! Uw vaste Thuishulp helpt u ermee, maar kan u bijvoorbeeld ook helpen met de installatie van software zodat u met uw kleinkinderen kunt videobellen. Het is maar net waar u naar op zoek bent en waar u behoefte aan heeft.

Waarom kiezen voor Thuishulp Midden-Brabant?

Met Thuishulp Midden-Brabant kiest u voor een organisatie die persoonlijk en professioneel werkt. Met oprechte aandacht en een luisterend oor voor u. U houdt zelf de regie. Dat is Thuishulp Midden-Brabant. Elke dag rekenen vele mensen – van jong tot oud – op onze hulp. Niet alleen voor computerhulp, maar ook voor andere praktische ondersteuning zodat men langer plezierig thuis kan blijven wonen en/of de mantelzorger ontlast wordt.

Ook over de administratie hoeft u zich geen zorgen te maken. U ontvangt aan het eind van de maand een factuur voor de gewerkte uren van Thuishulp Midden-Brabant die u via bankoverschrijving of iDEAL kunt voldoen. Wij zorgen vervolgens voor de uitbetaling aan de Thuishulp.

Thuishulp Midden-Brabant levert computerhulp in heel de regio Midden-Brabant. Uw vaste contactpersoon in uw woonplaats helpt u graag. Wacht dus niet langer en vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis aan!

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

Wordt uw hulp vergoed?

De kosten voor onze dienstverlening kunt u uiteraard uit eigen middelen betalen, maar u kunt ons ook betalen uit hoofde van een Persoonsgebonden budget (PGB). Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze diensten worden dan vergoed uit het budget van uw beschikking. U ontvangt dan geen rekening van Thuishulp Midden-Brabant. Bij een PGB sturen wij u een rekening, die u vervolgens indient bij de SVB. De SVB betaalt ons dan rechtstreeks.

U bepaalt zelf hoe vaak en waarvoor u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Uw computerhulp staat voor u klaar om u te ondersteunen. Dit kan al vanaf € 25,00 (incl. btw) per uur. Afhankelijk van de specifieke werkzaamheden kan dit tarief enigszins afwijken.

De voordelen van hulp in huis

Heeft u vandaag nog thuishulp nodig?

Maak een afspraak!

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken en van ons horen wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan heel eenvoudig een afspraak door middel van onderstaand contactformulier of bel ons op telefoonnummer 085-047 01 77.