Cookieverklaring

Ook wij gebruiken cookies

Ons cookiebeleid

Cookies verzamelen informatie die nodig is voor het correct functioneren van een website. Om er voor te zorgen dat Thuishulpmiddenbrabant.nl prettig werkt, worden op Thuishulpmiddenbrabant.nl persoonsgegevens verzameld en cookies geplaatst. 

Privacy is voor Thuishulp Midden-Brabant echter van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywetgeving. Dit betekent dat uw persoonsgegevens bij ons veilig zijn en dat wij deze op een nette manier gebruiken. In deze privacyverklaring leggen wij uit wat wij allemaal doen met uw persoonsgegevens. 

Als u vragen heeft of wilt weten wat wij precies bijhouden, neem dan contact op met Thuishulp Midden-Brabant via de contactgegevens onderaan deze privacy- en cookieverklaring.

Wat zijn cookies?

Wij maken op onze website gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën waarbij een klein tekstbestand bij uw bezoek aan onze website naar uw computer, tablet en/of mobiel wordt gestuurd en opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze eigen beveiligde servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden. Voor het leesgemak worden alle dergelijke technieken hier verder ‘cookies’ genoemd. Op onze website worden cookies gebruikt om: 

  • Functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen (technische of functionele cookies);
  • Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies);
  • Het aanbod voor u interessanter te maken middels het tonen van reclame welke aansluit bij uw interesses (advertentiecookies);
  • Het voor u mogelijk te maken om een pagina te e-mailen, te printen of om te delen via sociale netwerken (sociale media cookies);
  • Het mogelijk maken van de extra functionaliteiten op onze website (overige cookies). 

Overzicht van de partijen die cookies plaatsen: 

  • Google AdWords
  • Bing Ads
  • Criteo
  • TradeTracker
  • Facebook
  • Google Analytics
  • Hotjar

In- en uitschakelen van cookies

In uw browser kunt u instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd, wanneer u ermee instemt. Raadpleeg voor meer informatie hierover de handleiding van uw webbrowser. Let op: veel websites werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.

Verwijderen van cookies

Veel cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Als een houdbaarheidsdatum is ingesteld, worden de cookies automatisch verwijderd wanneer de houdbaarheidsdatum verstrijkt. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Web beacons

Thuishulpmiddenbrabant.nl gebruikt in voorkomende gevallen ook web beacons. Een web beacon is een klein plaatje van slechts 1 pixel die op uw computer komt als deel van een webpagina of een HTML e-mailbericht. Deze pixels worden direct (of via service providers) gebruikt als onderdeel van onze online advertenties op onze website of op de websites van externe partijen om na te gaan of een gebruiker die een advertentie te zien krijgt ook daadwerkelijk een reservering gaat maken, om de conversie van partnerwebsites te registreren en om navigatiepatronen van gebruikers bij te houden zodat we onze diensten daar zo goed mogelijk op af kunnen stemmen.

Google Analytics

Thuishulpmiddenbrabant.nl gebruikt Google Analytics om het gebruik van de site door te meten, dit gebeurt door middel van cookies. Hiervoor hebben wij een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. De IP-adressen zijn gemaskeerd en wij delen geen gegevens vanuit het account. Daarnaast zijn ook de koppelingen met andere Google-diensten uitgezet. Thuishulpmiddenbrabant.nl gebruikt hiernaast een tweede property gericht op het aanbieden voor o.a. gepersonaliseerde advertenties.

Klachten en Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u vragen of klachten hebben stuur dan een mail naar: info@thuishulpmiddenbrabant.nl. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst een reactie verwachten.

Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassingen in deze cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Het verdient aanbeveling om deze privacy- en cookieverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.   

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 15 juli 2021.

Contactgegevens

Als u vragen en/of opmerkingen heeft over uw privacy en onze privacy- en cookieverklaring, dan kunt u deze stellen door een e-mail te sturen naar info@thuishulpmiddenbrabant.nl.