gezelschap-thuishulp-midden-brabant

Thuishulp Midden-Brabant

Gezelschap

Bent u af en toe op zoek naar fijn gezelschap of een luisterend oor? Een vertrouwd maatje om samen activiteiten mee te ondernemen? Of juist iemand om u te vergezellen naar een afspraak in het ziekenhuis?

Veel senioren voelen zich eenzaam. Familie en kinderen wonen niet altijd in de buurt en hebben vaak weinig tijd. Veel mensen hebben een druk leven en ook gezondheidsproblemen kunnen het moeilijk maken om buiten de deur te komen. Wij komen u graag gezelschap houden en maken van een gewone dag een bijzondere dag.

De behoefte aan gezelschap is heel gewoon

Veel mensen ondernemen gelukkig nog activiteiten tot op hoge leeftijd. Dat is belangrijk want het geeft een zinvolle invulling van de dag, is gezellig en leidt vaak tot nieuwe vriendschappen.

Maar ieder persoon is uniek en heeft andere wensen. Dat geldt uiteraard ook voor u. Het kan zijn dat u sportief bent, van reizen houdt, graag een kaartje legt of juist geniet van gezellig kletsen. Misschien wilt u wel gewoon een middagje winkelen of zoekt u juist begeleiding tijdens een bezoekje aan het ziekenhuis.

Kunt u ook wel wat gezelschap gebruiken, een luisterend oor of iemand om mee te wandelen? Thuishulp Midden-Brabant wil u graag helpen. Tijdens een persoonlijk gesprek brengt de contactpersoon in uw woonplaats uw wensen in kaart en gaat hij/zij voor u op zoek naar passend gezelschap bij u in de buurt. Iemand waar u een klik mee heeft en bepaalde interesses mee deelt. Samen koken of de boodschappen doen maakt een gewone dag bijzonder.

Waarom kiezen voor Thuishulp Midden-Brabant?

Met Thuishulp Midden-Brabant kiest u voor een organisatie die persoonlijk en professioneel werkt. Met oprechte aandacht en een luisterend oor voor u. U houdt zelf de regie. Dat is Thuishulp Midden-Brabant. Elke dag rekenen vele mensen – van jong tot oud – op onze hulp. Niet alleen voor gezelschap, maar ook voor andere praktische ondersteuning zodat men langer plezierig thuis kan blijven wonen en/of de mantelzorger ontlast wordt.

Ook over de administratie hoeft u zich geen zorgen te maken. U ontvangt aan het eind van de maand een factuur voor de gewerkte uren van Thuishulp Midden-Brabant die u via bankoverschrijving of iDEAL kunt voldoen. Wij zorgen vervolgens voor de uitbetaling aan de Thuishulp.

Thuishulp Midden-Brabant levert hulp in heel de regio Midden-Brabant. Uw vaste contactpersoon in uw woonplaats helpt u graag. Wacht dus niet langer en vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis aan!

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

Wordt uw hulp vergoed?

De kosten voor onze dienstverlening kunt u uiteraard uit eigen middelen betalen, maar u kunt ons ook betalen uit hoofde van een Persoonsgebonden budget (PGB). Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze diensten worden dan vergoed uit het budget van uw beschikking. U ontvangt dan geen rekening van Thuishulp Midden-Brabant. Bij een PGB sturen wij u een rekening, die u vervolgens indient bij de SVB. De SVB betaalt ons dan rechtstreeks.

U bepaalt zelf hoe vaak en waarvoor u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Uw persoonlijke Thuishulp staat voor u klaar om u te ondersteunen. Dit kan al vanaf € 18,50 (incl. btw) per uur. Afhankelijk van de specifieke werkzaamheden kan dit tarief enigszins afwijken.

De voordelen van hulp in huis

Heeft u vandaag nog thuishulp nodig?

Maak een afspraak!

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken en van ons horen wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan heel eenvoudig een afspraak door middel van onderstaand contactformulier of bel ons op telefoonnummer 085-047 01 77.