Voor wie bedoeld

Thuishulp Midden-Brabant

Hoe werkt het?

Wordt u een dagje ouder en merkt u dat niet alle gangbare klusjes in en om het huis nog even gemakkelijk of zelfs helemaal niet meer gaan? Zit u verlegen om extra hulp in de tuin of lukt dat videobellen met uw kleinkinderen nog steeds niet?

Thuishulp Midden-Brabant helpt u graag door een aantal taken van u over te nemen of u ergens in te begeleiden. Of het nu gaat om dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, een kastje in elkaar zetten, tuinonderhoud of kleine huishoudelijke of administratieve werkzaamheden, we gaan het voor u regelen. Eén telefoontje is voldoende.

Hoe kunnen we van start gaan?

Thuishulp Midden-Brabant helpt u graag door een aantal taken van u over te nemen. U bepaalt zelf welke, wanneer en hoe vaak. U heeft de regie. Uw wensen en behoeften zijn het uitgangspunt voor onze samenwerking. Wij zijn er om u op een aantal vlakken te ontlasten en het leven eenvoudiger én plezieriger te maken.

Heeft u een concrete hulpvraag, hoe klein ook, bel ons en we maken eerst een afspraak om eens vrijblijvend kennis te maken. Zo ziet u een gezicht, kunnen we wat meer over onszelf vertellen en krijgt u er hopelijk een positief en vertrouwd gevoel bij.

Spreekt onze dienstverlening u aan, dan kunnen we direct starten met een eerste klusje cq. opdracht. Wij selecteren dan op basis van onze bevindingen eerst een geschikte Thuishulp die vanaf dat moment uw vaste aanspreekpunt blijft. Hij of zij kan dan het merendeel van de werkzaamheden voor zijn of haar rekening nemen zodat u niets steeds een ander gezicht voorbij ziet komen. Het opbouwen van een persoonlijke band staat bij ons namelijk voorop. U verdient oprechte aandacht en een luisterend oor. Onze medewerkers werken vanuit hun hart, hebben affiniteit met senioren en zijn betrokken en betrouwbaar.

Is er een klik met uw persoonlijke Thuishulp, dan is het aan u om ons in de toekomst vaker, ook voor andere klusjes, in te schakelen. Of dit nu huishoudelijke hulp is, extra tuinhulp of hulp bij de administratie, u bepaalt het helemaal zelf. Voor alle werkzaamheden geldt dat deze zowel eenmalig als periodiek door u ingepland kunnen worden.

Dienstverlening op maat

Geen vraag is ons te gek en onze dienstverlening neemt u veel zorgen uit handen. U belt ons en wij regelen het graag voor u. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Thuishulp Midden-Brabant biedt maatoplossingen. En mocht u (tijdelijk) behoefte hebben aan meer of minder hulp? We passen de dienstverlening graag aan op uw behoefte. Om u een idee te geven waarvoor u ons in kunt schakelen, zetten we hieronder een aantal diensten op een rijtje:

Wat kost het?

Kiest u voor Thuishulp Midden-Brabant, dan kiest u voor totale ontzorging. Wij onderscheiden ons niet alleen door de persoonlijke band met onze cliënten, maar ook door onze aantrekkelijke tarieven. Het zijn de laagste in de markt. Zo kunt u bijvoorbeeld al huishoudelijke hulp krijgen vanaf € 18,50 per uur.

Het volledige tarievenoverzicht kunt u hier bekijken.

Wordt uw hulp vergoed?

De kosten voor onze dienstverlening kunt u uiteraard uit eigen middelen betalen, maar u kunt ons ook betalen uit hoofde van een Persoonsgebonden budget (PGB). Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze diensten worden dan vergoed uit het budget van uw beschikking. U ontvangt dan geen rekening van Thuishulp Midden-Brabant. Bij een PGB sturen wij u een rekening, die u vervolgens indient bij de SVB. De SVB betaalt ons dan rechtstreeks.

U bepaalt zelf hoe vaak en waarvoor u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Uw persoonlijke Thuishulp staat voor u klaar om u te ondersteunen. Dit kan al vanaf € 18,50 (incl. btw) per uur. Afhankelijk van de specifieke werkzaamheden kan dit tarief enigszins afwijken.

Zullen we een kennismakingsgesprek inplannen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze extra hulp in en om het huis? Vraag dan een vrijblijvende afspraak bij u thuis aan. In dit gesprek brengen we alle wensen en behoeften in kaart. Welke ondersteuning is gewenst en op welke dag(en) of tijd(en). Eenmalig, of voor een korte of langere periode. U bepaalt zelf wat prettig of nodig is. En wat uw vraag ook is, wij denken graag met u mee. Onze ondersteuning kunnen we ook afstemmen en aanpassen aan eventuele huidige zorgverlening. Voor de kosten hoeft u het niet te laten want een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis!

De voordelen van hulp in huis