Huishoudelijke hulp

Thuishulp Midden-Brabant

Huishoudelijke hulp

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor u (tijdelijk) hulp nodig heeft bij het doen van het huishouden. U wordt bijvoorbeeld een dagje ouder, u zit in een revalidatieperiode of u bent lichamelijk beperkt door ziekte of handicap.

Om diverse redenen kan het zijn dat stofzuigen, dweilen of het bed verschonen niet meer lukt of te zwaar wordt. Dan is huishoudelijke hulp een uitkomst en bent u bij Thuishulp Midden-Brabant aan het juiste adres!

Hulp in huis is tegenwoordig heel gewoon

Een vast gezicht die u op zijn tijd helpt met licht huishoudelijke klusjes in en rond het huis. Het is tegenwoordig heel gewoon! De vaste thuishulp van Thuishulp Midden-Brabant helpt u met alledaagse werkzaamheden, maar kan er ook gewoon zijn voor wat gezelschap. Samen koken of de boodschappen doen maakt een gewone dag bijzonder. Zo heeft uw mantelzorger ook een dagje vrij. Fijn voor elkaar!

Bent u op zoek naar huishoudelijke hulp? Bij Thuishulp Midden-Brabant kunt u vertrouwen op een vaste Thuishulp die rekening houdt met uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Uw hulpvraag staan centraal.

Onze werkzaamheden kunnen bestaan uit alle voorkomende licht huishoudelijke werkzaamheden die voortvloeien uit het organiseren en onderhouden van een huishouden. U kunt hierbij denken aan stofzuigen, hulp bij de was en strijk, bed opmaken en nog veel meer.

Waarom kiezen voor Thuishulp Midden-Brabant?

Met Thuishulp Midden-Brabant kiest u voor een organisatie die persoonlijk en professioneel werkt. Met oprechte aandacht en een luisterend oor voor u. U houdt zelf de regie. Dat is Thuishulp Midden-Brabant. Elke dag rekenen vele mensen – van jong tot oud – op onze hulp. Niet alleen voor hulp in de huishouding, maar ook voor andere praktische ondersteuning zodat men langer plezierig thuis kan blijven wonen en/of de mantelzorger ontlast wordt.

Ook over de administratie hoeft u zich geen zorgen te maken. U ontvangt iedere maand een factuur voor de gewerkte uren van Thuishulp Midden-Brabant die u via bankoverschrijving of iDEAL kunt voldoen. Wij zorgen vervolgens voor de uitbetaling aan de Thuishulp.

Thuishulp Midden-Brabant levert huishoudelijke hulp in heel de regio Midden-Brabant. Uw vaste contactpersoon in de regio helpt u graag. Wacht dus niet langer en vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis aan!

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

Wordt uw huishoudelijke hulp vergoed?

De kosten voor onze dienstverlening kunt u uiteraard uit eigen middelen betalen, maar u kunt ons ook betalen uit hoofde van een Persoonsgebonden budget (PGB). Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze diensten worden dan vergoed uit het budget van uw beschikking. U ontvangt dan geen rekening van Thuishulp Midden-Brabant. Bij een PGB sturen wij u een rekening, die u vervolgens indient bij de SVB. De SVB betaalt ons dan rechtstreeks.

U bepaalt zelf hoe vaak en waarvoor u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Uw persoonlijke Thuishulp staat voor u klaar om u te ondersteunen. Dit kan al vanaf € 18,50 (incl. btw) per uur. Afhankelijk van de specifieke werkzaamheden kan dit tarief enigszins afwijken.

De voordelen van hulp in huis

Heeft u vandaag nog thuishulp nodig?

Maak een afspraak!

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken en van ons horen wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan heel eenvoudig een afspraak door middel van onderstaand contactformulier of bel ons op telefoonnummer 085-047 01 77.