Hulp bij de administratie door Thuishulp Midden-Brabant

Thuishulp Midden-Brabant

Hulp bij de administratie

Niet iedereen vindt het fijn om een bekende te betrekken bij zijn of haar administratie of geldzaken. Maar soms kan het bijhouden van administratie veel tijd en energie kosten. Komt u er niet uit met alle regelingen en formulieren? Of heeft u hulp nodig bij het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement? Uw Thuishulp van Thuishulp Midden-Brabant helpt u graag.

Hulp bij de administratie is tegenwoordig heel gewoon

Misschien heeft uw partner altijd de administratie gedaan, wordt u vergeetachtiger of wilt u liever niet dat een bekende meekijkt met uw administratie. Maar de administratie moet toch worden gedaan, het is belangrijk om deze op orde te houden.

Thuishulp Midden-Brabant kan u helpen met uw administratie. Wij doen dit samen met u zodat u precies weet wat er speelt en wat er gebeurt. Wij zijn geen organisatie die de volledige administratie overneemt. Samen kijken wij hoe we de administratie kunnen ordenen en helpen wij u bij het opzetten van een systeem dat voor u werkt. Uw administratie is uiteindelijk op zo’n manier georganiseerd dat u voortaan gemakkelijk zelf iets kunt terugvinden en alles zelf bij kunt houden.

Een vast gezicht die u af en toe helpt met de administratie of het beheren van het huishoudboekje. Het is tegenwoordig heel gewoon! Uw vaste Thuishulp helpt u ermee, maar kan u bijvoorbeeld ook helpen met het afsluiten van een nieuw TV-abonnement of het op orde houden van de verzekeringen. Het is maar net waar u naar op zoek bent en waar u zich prettig bij voelt. Lees hier meer over administratieve hulp voor senioren.

Waarom kiezen voor Thuishulp Midden-Brabant?

Met Thuishulp Midden-Brabant kiest u voor een organisatie die persoonlijk en professioneel werkt. Met oprechte aandacht en een luisterend oor voor u. U houdt zelf de regie. Dat is Thuishulp Midden-Brabant. Elke dag rekenen vele mensen – van jong tot oud – op onze hulp. Niet alleen voor hulp bij de administratie, maar ook voor andere praktische ondersteuning zodat men langer plezierig thuis kan blijven wonen en/of de mantelzorger ontlast wordt.

Ook over de financiële afwikkeling hoeft u zich geen zorgen te maken. U ontvangt iedere maand een factuur voor de gewerkte uren van Thuishulp Midden-Brabant die u via bankoverschrijving of iDEAL kunt voldoen. Wij zorgen vervolgens voor de uitbetaling aan de Thuishulp.

Thuishulp Midden-Brabant levert hulp bij de administratie in heel de regio Midden-Brabant. Uw vaste contactpersoon in uw woonplaats helpt u graag. Wacht dus niet langer en vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis aan!

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

Wordt uw hulp vergoed?

De kosten voor onze dienstverlening kunt u uiteraard uit eigen middelen betalen, maar u kunt ons ook betalen uit hoofde van een Persoonsgebonden budget (PGB). Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze diensten worden dan vergoed uit het budget van uw beschikking. U ontvangt dan geen rekening van Thuishulp Midden-Brabant. Bij een PGB sturen wij u een rekening, die u vervolgens indient bij de SVB. De SVB betaalt ons dan rechtstreeks.

U bepaalt zelf hoe vaak en waarvoor u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Uw persoonlijke Thuishulp staat voor u klaar om u te ondersteunen. Dit kan al vanaf € 20,00 (incl. btw) per uur. Afhankelijk van de specifieke werkzaamheden kan dit tarief enigszins afwijken.

De voordelen van hulp in huis

Heeft u vandaag nog thuishulp nodig?

Maak een afspraak!

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken en van ons horen wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan heel eenvoudig een afspraak door middel van onderstaand contactformulier of bel ons op telefoonnummer 085-047 01 77.