Klushulp Midden-Brabant

Thuishulp Midden-Brabant

Klusjes in en om het huis

Bent u op zoek naar een vaste klushulp die u kan helpen bij de kleine klusjes in en om het huis? Dan bent u bij Thuishulp Midden-Brabant aan het juiste adres.

Voor de ene persoon is deze hulp een noodzaak en voor de ander meer voor het gemak. Zodra u ouder wordt, kan het prettig zijn als u een vertrouwd persoon kunt bellen die u even helpt bij voorkomende klusjes in en om het huis. Hoe klein ook.

Een klushulp is tegenwoordig heel gewoon

Iedereen wil oud worden maar niemand wil oud zijn. Want oud zijn komt vaak met gebreken en ongemakken en dat kan lastig zijn in uw dagelijkse leven. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden die u helpen om op een prettige manier zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Een vast gezicht die u af en toe helpt met kleine klusjes in en rond het huis. Het is tegenwoordig heel gewoon! De vaste klushulp van Thuishulp Midden-Brabant helpt u met alledaagse klusjes, maar kan u bijvoorbeeld ook helpen bij werkzaamheden in uw tuin. Zo heeft ú het gemak of uw mantelzorger een dagje vrij. Fijn voor elkaar!

Waarom kiezen voor Thuishulp Midden-Brabant?

Met Thuishulp Midden-Brabant kiest u voor een organisatie die persoonlijk en professioneel werkt. Met oprechte aandacht en een luisterend oor voor u. U houdt zelf de regie. Dat is Thuishulp Midden-Brabant. Elke dag rekenen vele mensen – van jong tot oud – op onze hulp. Niet alleen voor hulp bij klusjes in en om de woning, maar ook voor andere praktische ondersteuning zodat men langer plezierig thuis kan blijven wonen en/of de mantelzorger ontlast wordt.

Ook over de administratie hoeft u zich geen zorgen te maken. U ontvangt iedere maand een factuur voor de gewerkte uren van Thuishulp Midden-Brabant die u via bankoverschrijving of iDEAL kunt voldoen. Wij zorgen vervolgens voor de uitbetaling aan de Thuishulp.

Thuishulp Midden-Brabant levert klushulp in heel de regio Midden-Brabant. Uw vaste contactpersoon in uw woonplaats helpt u graag. Wacht dus niet langer en vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis aan!

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

Wordt uw hulp vergoed?

De kosten voor onze dienstverlening kunt u uiteraard uit eigen middelen betalen, maar u kunt ons ook betalen uit hoofde van een Persoonsgebonden budget (PGB). Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze diensten worden dan vergoed uit het budget van uw beschikking. U ontvangt dan geen rekening van Thuishulp Midden-Brabant. Bij een PGB sturen wij u een rekening, die u vervolgens indient bij de SVB. De SVB betaalt ons dan rechtstreeks.

U bepaalt zelf hoe vaak en waarvoor u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Uw persoonlijke klushulp staat voor u klaar om u te ondersteunen. Dit kan al vanaf € 25,00 (incl. btw) per uur. Afhankelijk van de specifieke werkzaamheden kan dit tarief enigszins afwijken.

De voordelen van hulp in huis

Heeft u vandaag nog thuishulp nodig?

Maak een afspraak!

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken en van ons horen wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan heel eenvoudig een afspraak door middel van onderstaand contactformulier of bel ons op telefoonnummer 085-047 01 77.