opruimen en organiseren

Thuishulp Midden-Brabant

Hulp bij opruimen

Als u wat ouder bent, kan opruimen veel energie kosten. Kinderen of andere dierbaren willen u wel helpen, maar hebben vaak al een overvol leven en zijn zelf al meer dan druk met werk en gezin. Zowel voor uzelf als voor de kinderen is het dan vaak een uitkomst en een fijne oplossing als er iemand is die kan helpen met het uitzoeken en opruimen van spullen.Wij helpen u graag!

Hulp bij opruimen en organiseren is tegenwoordig heel gewoon

Het sluipt er vaak in, geleidelijk aan verzamelen we steeds meer spullen. Daardoor wordt het vol in huis. In overvolle kasten en ruimtes raakt u het overzicht kwijt en weet u niet meer waar en hoe u moet beginnen met opruimen.

Misschien lukt het u nog wel om het huis enigszins opgeruimd te houden, maar komt u steeds maar niet toe aan die trapkast, de zolder, de kelder of de uitpuilende kledingkast die u zo graag netjes en georganiseerd zou willen hebben. Eigenlijk zou u graag alles goed uitgezocht willen hebben. Het ontbreekt u alleen aan moed om te beginnen met opruimen en u weet niet goed waar en hoe te beginnen…

Thuishulp Midden-Brabant kan u helpen. Samen bespreken wij uw wensen, maken een plan van aanpak en gaan aan de slag. U bent altijd degene die met opruimen beslist wat er weg mag, wat er mag blijven en wat eventueel naar een ander mag. Wij helpen u met keuzes maken, opruimen en herinrichten van uw kamer, zolder, garage, schuur, keuken, kasten zodat u weer rust en ruimte ervaart in huis. Lees hier meer over hulp bij opruimen.

Waarom kiezen voor Thuishulp Midden-Brabant?

Met Thuishulp Midden-Brabant kiest u voor een organisatie die persoonlijk en professioneel werkt. Met oprechte aandacht en een luisterend oor voor u. U houdt zelf de regie. Dat is Thuishulp Midden-Brabant. Elke dag rekenen vele mensen – van jong tot oud – op onze hulp. Niet alleen bij het opruimen van spullen, maar ook voor andere praktische ondersteuning zodat men langer plezierig thuis kan blijven wonen en/of de mantelzorger ontlast wordt.

Ook over de administratie hoeft u zich geen zorgen te maken. U ontvangt aan het eind van de maand een factuur voor de gewerkte uren van Thuishulp Midden-Brabant die u via bankoverschrijving of iDEAL kunt voldoen. Wij zorgen vervolgens voor de uitbetaling aan de Thuishulp.

Thuishulp Midden-Brabant levert huishoudelijke hulp in heel de regio Midden-Brabant. Uw vaste contactpersoon in uw woonplaats helpt u graag. Wacht dus niet langer en vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis aan!

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

Wordt uw opruimhulp vergoed?

De kosten voor onze dienstverlening kunt u uiteraard uit eigen middelen betalen, maar u kunt ons ook betalen uit hoofde van een Persoonsgebonden budget (PGB). Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze diensten worden dan vergoed uit het budget van uw beschikking. U ontvangt dan geen rekening van Thuishulp Midden-Brabant. Bij een PGB sturen wij u een rekening, die u vervolgens indient bij de SVB. De SVB betaalt ons dan rechtstreeks.

U bepaalt zelf hoe vaak en waarvoor u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Uw persoonlijke Thuishulp staat voor u klaar om u te ondersteunen. Dit kan al vanaf € 18,50 (incl. btw) per uur. Afhankelijk van de specifieke werkzaamheden kan dit tarief enigszins afwijken.

De voordelen van hulp in huis

Heeft u vandaag nog thuishulp nodig?

Maak een afspraak!

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken en van ons horen wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan heel eenvoudig een afspraak door middel van onderstaand contactformulier of bel ons op telefoonnummer 085-047 01 77.