Wie zijn wij

Thuishulp Midden-Brabant

Wie zijn wij?

U wilt graag thuis blijven wonen, maar heeft soms wat extra hulp nodig? Met een vaste betrouwbare Thuishulp hoeft u niet altijd een beroep te doen op uw kinderen, familie of buren.

Er zijn veel redenen om voor Thuishulp Midden-Brabant te kiezen. Wij zorgen ervoor dat u prettig en comfortabel thuis kunt blijven wonen. Wilt u genieten van een bijgehouden tuin? De zolder opruimen? Af en toe gezelschap en een luisterend oor? U kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. U bepaalt zelf waar u hulp bij nodig heeft. Zo kunt u zorgeloos blijven wonen.

Ondersteuning op maat

Thuishulp Midden-Brabant is een particuliere Thuishulporganisatie voor individuele, niet-medische ondersteuning in de regio Midden-Brabant.

Thuishulp Midden-Brabant richt zich in beginsel op senioren, maar kan daarnaast ook hulp aan andere hulpbehoevenden bieden. Met onze dienstverlening ondersteunen we o.a. mantelzorgers en maken we het mogelijk dat ouderen met ondersteuning van een Thuishulp zo lang mogelijk, veilig en comfortabel thuis kunnen blijven wonen. Met hulp bij kleine klussen in- en om het huis, huishoudelijke hulp, computerhulp en gezelschap proberen wij zelfstandig wonen zo aangenaam mogelijk te maken. Ook als u in een verzorgingshuis woont, kunt u gebruik maken van onze diensten.

Thuishulp Midden-Brabant biedt een vriendelijke laagdrempelige service die staat voor gezelschap en assistentie. Een service waarbij een speciaal geselecteerde vaste Thuishulp de cliënt thuis bezoekt om mantelzorg taken over te nemen en tijd te besteden aan de zaken die juist het leven mooier maken. Thuiszorg Midden-Brabant zoekt naar de juiste “klik” en een prettig contact. 

Wij doen ons werk met passie en vanuit ons hart. Onze cliënten staan altijd centraal en we zijn een vraaggestuurde organisatie. Wij luisteren naar onze cliënten en bieden ondersteuning op maat. We zetten ons – samen met onze medewerkers dagelijks voor 100% in om senioren op een prettige manier thuis te ondersteunen.

Geen vraag is voor ons te gek!

Onze medewerkers helpen bij dagelijkse, praktische activiteiten zoals bijvoorbeeld de boodschappen, winkelen, kleine huishoudelijke of administratieve werkzaamheden, een bezoek aan een huisarts of begeleiding en vervoer naar het ziekenhuis. Maar ook biedt onze Thuishulp ondersteuning bij bijvoorbeeld klusjes in huis, tuinonderhoud en uitleg over het gebruik van een computer of Social media. Geen vraag is ons te gek!

De inzet van de Thuishulp kan naast een vast aantal uren per week of maand ook tijdelijk of eenmalig zijn; tijdens een vakantieperiode of voor een bijzondere gebeurtenis zoals het organiseren van een verhuizing.

Onbezorgd thuis blijven wonen

Alles valt of staat met de kwaliteit van onze medewerkers

Onze medewerkers zijn gemotiveerde mensen die graag wat voor anderen willen betekenen. De tevredenheid over onze dienstverlening wordt bepaald door de kwaliteit van onze medewerkers. Daarom hanteren we een doordachte selectieprocedure. Er vinden sollicitatiegesprekken plaats, we checken referenties en verlangen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van iedere Thuishulp.

Alleen de mensen die in onze ogen over de juiste kennis en kwaliteiten beschikken, komen in aanmerking. Dat zijn de mensen die bij onze cultuur passen en onze kernwaarden adopteren. De medewerkers van Thuishulp Midden-Brabant zijn betrokken, respectvol en oplossingsgericht. Hiermee staan wij garant voor een goede en betrouwbare dienstverlening.

Voor wie is onze dienstverlening bedoeld?

Onze dienstverlening is in eerste instantie gericht op senioren, maar kan ook worden afgenomen door andere hulpbehoevende mensen. Vooral voor senioren die geen kinderen of andere familieleden (dicht) in de buurt hebben wonen, kan onze hulp zeer welkom zijn. Maar ook als de kinderen wel in de buurt wonen, dan hebben zij ook niet altijd de tijd om hun ouder(s) bij te staan. Voor de kinderen kan het dan een prettige gedachte zijn als ze weten dat er altijd iemand in de buurt is die bij calamiteiten snel ter plaatse kan zijn of die hun vader of moeder helpen met andere praktische zaken.

Soms wordt onze hulp ook ingeschakeld door mensen die gewoon graag eenmalig een huishoudelijke, tuin- of klushulp willen laten uitvoeren.

Waarom klanten kiezen voor Thuishulp Midden-Brabant

Vandaag nog thuishulp nodig?

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken en van ons horen wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan heel eenvoudig een afspraak door middel van onderstaand contactformulier of bel ons op telefoonnummer 085-047 01 77.