Skip to content

Pers & media

We helpen je graag!

Thuishulp Midden-Brabant in het nieuws

Thuishulp Midden-Brabant is een particuliere zorgorganisatie voor individuele, niet-medische ondersteuning in de regio Midden-Brabant.

Op deze pagina voegen wij de nieuwsartikelen toe die recent in de media zijn verschenen, maar vind je ook onze persberichten en andere publicaties.

Voor pers en media

Ben je een journalist die in contact wil komen met Thuishulp Midden-Brabant? Neem dan gerust contact op met onze woordvoerder Magreth Sijperda. Zij informeert je graag over actuele zaken, ontwikkelingen binnen onze organisatie en andere nieuwswaardige zaken op het gebied van Seniorenhulp .

Telefoon:  085-047 01 77
E-mail:  magreth@thuishulpmiddenbrabant.nl

Wil je als eerste op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Zet jezelf dan op onze perslijst.

Volg ons ook op Social media

Je kunt ook via onze Social media kanalen op de hoogte blijven van alle nieuws- en persberichten die wij delen:

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiterlijk binnen één werkdag, vaak sneller dan je verwacht, krijg je van ons een telefoontje of een persoonlijke e-mail terug. Je kunt ons bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of te bellen naar 085-047 01 77.

Telefoon

085-047 01 77

E-mail

info@thuishulpmiddenbrabant.nl

Adres

Postadres: Herengracht 420 1017 BZ Amsterdam

Ik wil een afspraak maken

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd als eerste
op de hoogte!

Meld u snel aan

Met onze gratis nieuwsbrief bent  u altijd als eerste op de hoogte van actueel nieuws rondom ouder worden, ontvangt u handige tips en profiteert u van leuke acties en aantrekkelijke kortingen.