Slaapdienst voor ouderen

Thuishulp Midden-Brabant

Slaapdienst

Bent u ’s nachts liever (even) niet alleen? Kunt u ’s nachts niet zonder ondersteuning of heeft u behoefte aan gezelschap? Dan bieden de slaapdiensten van Thuishulp Midden-Brabant uitkomst!

De thuishulp ondersteunt u ’s nachts waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan een nachtelijke toiletbezoek. De Thuishulp is altijd vlakbij en is direct inzetbaar als er iets aan de hand is. Dit zorgt ook bij de familie en een eventuele mantelzorger voor rust.

Het aanvragen van een slaapdienst is tegenwoordig heel gewoon

Soms is het voor iemand niet verstandig om lange tijd alleen in huis te zijn. Lange nachten zonder begeleiding zijn echter niet meer nodig want Thuishulp Midden-Brabant levert ook slaapdiensten.

De slaapdienst is een laagcomplexe vorm van dienstverlening. Tijdens een slaapdienst slaapt de Thuishulp bij de cliënt thuis. Hij of zij kan maximaal tweemaal per nacht gewekt worden voor werkzaamheden van korte duur. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een toiletbezoek of een luisterend oor.

Er zijn verschillende redenen om voor een slaapdienst te kiezen. Wanneer u nog in redelijke gezondheid bent, en alleen hulp nodig hebt bij kleine dingen als een toiletbezoek, kunnen slaapdiensten een uitkomst bieden. U kunt thuis blijven wonen want er is altijd iemand aanwezig waar u een beroep op kunt doen.

Waarom kiezen voor Thuishulp Midden-Brabant?

Met Thuishulp Midden-Brabant kiest u voor een organisatie die persoonlijk en professioneel werkt. Met oprechte aandacht en een luisterend oor voor u. U houdt zelf de regie. Dat is Thuishulp Midden-Brabant. Elke dag rekenen vele mensen – van jong tot oud – op onze hulp. Niet alleen voor slaapdiensten, maar ook voor andere praktische ondersteuning zodat men langer plezierig thuis kan blijven wonen en/of de mantelzorger ontlast wordt.

Ook over de administratie hoeft u zich geen zorgen te maken. U ontvangt aan het eind van iedere maand een factuur voor de gewerkte uren van Thuishulp Midden-Brabant die u via bankoverschrijving of iDEAL kunt voldoen. Wij zorgen vervolgens voor de uitbetaling aan de Thuishulp.

Thuishulp Midden-Brabant levert ondersteuning in heel de regio Midden-Brabant. Uw vaste contactpersoon in uw woonplaats helpt u graag. Wacht dus niet langer en vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis aan!

Wordt uw hulp vergoed?

De kosten voor onze dienstverlening kunt u uiteraard uit eigen middelen betalen, maar u kunt ons ook betalen uit hoofde van een Persoonsgebonden budget (PGB). Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze diensten worden dan vergoed uit het budget van uw beschikking. U ontvangt dan geen rekening van Thuishulp Midden-Brabant. Bij een PGB sturen wij u een rekening, die u vervolgens indient bij de SVB. De SVB betaalt ons dan rechtstreeks.

U bepaalt zelf hoe vaak en waarvoor u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Uw persoonlijke Thuishulp staat voor u klaar om u te ondersteunen. Dit kan al vanaf € 18,50 (incl. btw) per uur. Afhankelijk van de specifieke werkzaamheden kan dit tarief enigszins afwijken.

De voordelen van hulp in huis

Heeft u vandaag nog thuishulp nodig?

Maak een afspraak!

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken en van ons horen wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan heel eenvoudig een afspraak door middel van onderstaand contactformulier of bel ons op telefoonnummer 085-047 01 77.