Tarieven

Thuishulp Midden-Brabant

Onze tarieven

Kiest u voor Thuishulp Midden-Brabant, dan kiest u voor totale ontzorging. Onze hulp reikt namelijk verder dan de voordeur: van huishoudelijke hulp tot aan noodgevallen, wij staan altijd voor u klaar.

Wij onderscheiden ons niet alleen door onze persoonlijke band met onze cliënten, maar ook door onze aantrekkelijke tarieven. Het zijn de laagste in de markt.

Tarievenoverzicht

Goed om vooraf te weten:

Bovenstaande tarieven vormen de basis voor onze dienstverlening. Houdt hierbij echter rekening met het volgende a.u.b.:

  • Voor specifieke wensen of maatwerk kunnen de tarieven afwijken;
  • Er geldt een minimale afname van één uur;
  • Binnen een straal van 10 km vanaf de postcode van de betreffende Thuishulp wordt géén kilometervergoeding gerekend;
  • Op feestdagen geldt een toeslag van 50%;
  • Kosten van openbaar vervoer, consumptie en/of entreegelden zijn voor rekening van opdrachtgever;
  • Na afloop van de werkzaamheden ontvangt u van ons een factuur per e-mail;
  • Facturering zal eenmaal per maand plaats vinden.

U heeft de volgende mogelijkheden om te betalen:

  • Bank: Facturen dienen uiterlijk 8 dagen na factuurdatum te zijn voldaan;
  • Contant : Uiteraard kunt u ook contant betalen

Of kies voor een flexibel abonnement

U kunt ons voor ieder willekeurig klusje inschakelen. Ook losse klusjes. Kunt u echter structureel hulp gebruiken, dan biedt een abonnement veel voordelen. U weet dan zeker dat u iedere week dezelfde Thuishulp over de vloer krijgt en heeft geen last van eventuele wachtlijsten bij drukte.

Weliswaar kiest u bij een abonnement voor een vast aantal uur per week, u bepaalt zelf hoé u dit invult. Kiest u de ene week voor hulp bij huishoudelijke klusjes, maar vindt u het de week erna prettig om alleen koffie te drinken en een spelletje te spelen, dan is dat prima. U houdt zelf de teugels in handen. Wij zijn er voor u en passen ons graag aan. Het enige dat vaststaat, is dat onze Thuishulp iedere week op hetzelfde tijdstip bij u voor de deur staat. Prettig, toch?

Vergoeding van onze dienstverlening

De kosten voor onze dienstverlening kunnen uiteraard gefinancierd worden uit eigen middelen. Er zijn echter ook mogelijkheden om onze hulp (deels) vergoed te krijgen.

De kosten van een Thuishulp zijn namelijk afhankelijk van de persoonlijke situatie en kunnen ook vaak voor een deel betaald worden vanuit de Wet Langdurige Zorg (Wlz) in de vorm van een Persoonsgebonden Budget.

Wanneer u een Thuishulp nodig heeft, dan kunt u deze kosten deels of geheel aftrekken via de belasting. Aanvullende mantelzorg kan worden opgevoerd als aftrekpost ‘extra gezinshulp’. Dit geldt vaak als u geen officiële indicatie heeft, maar u aantoonbaar wel extra hulp in de vorm van aanvullende mantelzorg nodig heeft om zelfstandig te kunnen blijven wonen.