Skip to content

Thuishulp Moergestel

Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp, gezelschap en begeleiding zodat u langer plezierig thuis kunt wonen

Magreth Sijperda_homepage

Even voorstellen

Wie zijn wij?

U blijft graag zo lang mogelijk zelfstandig wonen, maar kleine klusjes blijven liggen door het ontbreken van een handige buurman of omdat het simpelweg niet meer lukt of te zwaar wordt. In sommige situaties kan wat extra hulp dan heel fijn zijn of is er behoefte aan gezelschap.

Thuishulp Moergestel biedt u huis-, tuin- en klushulp, gezelschap en begeleiding zodat u langer plezierig thuis kunt blijven wonen en/of uw mantelzorger ontlast wordt. Met oprechte aandacht en een luisterend oor voor u. U houdt zelf de regie! Dat is Thuishulp Moergestel.

Mijn naam is Magreth Sijperda en ik ben uw vaste contactpersoon in de gemeente Oisterwijk.

Onbezorgd thuis blijven wonen

Wat kunnen we voor u doen?

Lukt het u (even) niet meer om de huishouding zelf te doen? Onze Thuishulp ondersteunt u waar nodig.

Bent u op zoek naar een klushulp die u kan helpen bij de kleine klusjes in en om het huis? Onze handige klusjesman regelt het.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het onderhouden van uw tuin? Wij regelen voor u een betrouwbare tuinhulp.

Heeft u moeite met de administratie, het verwerken van de post of het maken van afspraken? Wij helpen u graag!

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van uw tablet, laptop, computer of e-mail. Wij helpen u graag en geven uitgebreide uitleg.

Is zelf boodschappen doen voor u steeds lastiger? Wij doen het voor u of gaan gezellig met u mee. Wekelijks of op afroep.

Thuishulp Moergestel

Onbezorgd wonen met extra hulp in huis en tuin…

Waarom voor Thuishulp Moergestel kiezen?

U wilt graag zelfstandig thuis blijven wonen, maar heeft daar soms wat extra hulp bij nodig. Met een vaste betrouwbare Thuishulp hoeft u niet altijd een beroep te doen op uw kinderen, familie of buren.

Er zijn veel redenen om voor Thuishulp Moergestel te kiezen. Wij zorgen ervoor dat u prettig en comfortabel thuis kunt blijven wonen. Wij zijn een lokale, zeer betrokken organisatie waarbij persoonlijk contact voorop staat. Wij bieden u continuïteit door de inzet van een speciaal geselecteerde Thuishulp, die u ondersteunt op ieder gewenst vlak.

Betaalbare hulp en ondersteuning in Moergestel

Thuishulp Moergestel biedt service en zekerheid door middel van een speciaal voor u geselecteerde Thuishulp. Of het nu gaat om dagelijkse activiteiten zoals kleine klusjes in huis, boodschappen doen, het gras maaien, of huishoudelijke werkzaamheden. Maar ook voor een bezoek aan de huisarts, hulp bij de administratie of gebruik van een computer kunt u ons bellen. Uw wens is het startpunt voor onze samenwerking.

Wilt u meer informatie. Vraag onze brochure aan! Of bel ons direct. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 17:30 uur. Bel 085-047 01 77.

Heeft u meteen hulp nodig? Bel 085-047 01 77

De voordelen van Thuishulp Moergestel:

Zullen we een kennismakingsgesprek inplannen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze extra hulp in en om het huis? Vraag dan een vrijblijvende afspraak bij u thuis aan. In dit gesprek brengen we alle wensen en behoeften in kaart. Welke ondersteuning is gewenst en op welke dag(en) of tijd(en). Eenmalig, of voor een korte of langere periode. U bepaalt zelf wat prettig of nodig is. En wat uw vraag ook is, wij denken graag met u mee. Onze ondersteuning kunnen we ook afstemmen en aanpassen aan eventuele huidige zorgverlening.

Ik wil een afspraak maken

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd als eerste
op de hoogte!

Meld u snel aan

Met onze gratis nieuwsbrief bent  u altijd als eerste op de hoogte van actueel nieuws rondom ouder worden, ontvangt u handige tips en profiteert u van leuke acties en aantrekkelijke kortingen.