Tuinhulp Midden-Brabant

Thuishulp Midden-Brabant

Klusjes in de tuin

Heeft u een tuin, maar bent u niet meer in staat (of heeft u geen zin) om deze zelf te onderhouden? U wilt natuurlijk wel dat uw tuin er netjes bij ligt. Een vaste tuinhulp kan daarvoor zorgen. Hij of zij helpt u om uw tuin weer tip top in orde te krijgen. Uw tuin krijgt het tuinonderhoud dat het verdient!

Voor de ene persoon is deze hulp een noodzaak en voor de ander meer voor het gemak. Zodra u ouder wordt, kan het prettig zijn als u een vertrouwd persoon kunt bellen die u even helpt bij voorkomende klusjes in de tuin. Hoe klein ook.

Een tuinhulp is tegenwoordig heel gewoon

Gras maaien, onkruid wieden, snoeien… Er zijn situaties denkbaar dat het u (even) niet zo gemakkelijk meer afgaat. Maar u wilt wel graag genieten van een gezellige, goed onderhouden tuin. Hoe fijn is het dan dat u gewoon even u vaste tuinhulp kunt inschakelen?

Een vast gezicht die u af en toe helpt met kleine klusjes in de tuin. Het is tegenwoordig heel gewoon! De tuinhulp van Thuishulp Midden-Brabant helpt u met het onderhouden van uw tuin, maar kan u bijvoorbeeld ook helpen bij kleine klusjes in en om het huis. Zo heeft ú het gemak of uw mantelzorger een dagje vrij. Fijn voor elkaar!

Waarom kiezen voor Thuishulp Midden-Brabant?

Met Thuishulp Midden-Brabant kiest u voor een organisatie die persoonlijk en professioneel werkt. Met oprechte aandacht en een luisterend oor voor u. U houdt zelf de regie. Dat is Thuishulp Midden-Brabant. Elke dag rekenen vele mensen – van jong tot oud – op onze hulp. Niet alleen voor tuinhulp, maar ook voor andere praktische ondersteuning zodat men langer plezierig thuis kan blijven wonen en/of de mantelzorger ontlast wordt.

Ook over de administratie hoeft u zich geen zorgen te maken. U ontvangt iedere maand een factuur voor de gewerkte uren van Thuishulp Midden-Brabant die u via bankoverschrijving of iDEAL kunt voldoen. Wij zorgen vervolgens voor de uitbetaling aan de Thuishulp.

Thuishulp Midden-Brabant levert tuinhulp in heel de regio Midden-Brabant. Uw vaste contactpersoon in uw woonplaats helpt u graag. Wacht dus niet langer en vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis aan!

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

Wordt uw hulp vergoed?

De kosten voor onze dienstverlening kunt u uiteraard uit eigen middelen betalen, maar u kunt ons ook betalen uit hoofde van een Persoonsgebonden budget (PGB). Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze diensten worden dan vergoed uit het budget van uw beschikking. U ontvangt dan geen rekening van Thuishulp Midden-Brabant. Bij een PGB sturen wij u een rekening, die u vervolgens indient bij de SVB. De SVB betaalt ons dan rechtstreeks.

Uw persoonlijke tuinhulp staat voor u klaar om u te ondersteunen. Dit kan al vanaf € 25,00 (incl. btw) per uur. Afhankelijk van de specifieke werkzaamheden kan dit tarief enigszins afwijken.

De voordelen van hulp in de tuin

Heeft u vandaag nog thuishulp nodig?

Maak een afspraak!

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken en van ons horen wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan heel eenvoudig een afspraak door middel van onderstaand contactformulier of bel ons op telefoonnummer 085-047 01 77.