Werken bij Thuishulp Midden-Brabant

Thuishulp Midden-Brabant

Vacatures Thuishulp Midden-Brabant

Vind jij het leuk om ouderen hulp in huis te bieden? Wil jij zorgen dat ze prettiger thuis kunnen blijven wonen en zich minder alleen voelen? Kom dan werken bij Thuishulp Midden-Brabant. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die bij ouderen kleine klusjes in- en om het huis willen verrichten. Als Thuishulp doe je nuttig en maatschappelijk werk.

Bekijk hieronder alle openstaande vacatures en solliciteer direct door het doorgeven van je gegevens.

Huishoudelijke hulp

Als Thuishulp vind je het leuk om bij cliënten thuis te werken. Je kunt goed met mensen overweg en bent prettig gezelschap. Je verricht werkzaamheden in en om het huis. De activiteiten bestaan uit licht huishoudelijk werk, zoals koken, wassen, strijken, ramen lappen, afwassen, stofzuigen, etc.

De wensen van de cliënt staan voorop. Die moet zich op zijn gemak voelen bij de Thuishulp. Daarom werken wij met vaste adressen, zodat een cliënt altijd dezelfde Thuishulp ziet. Ben je gepensioneerd, student of heb je tijd over om naast je dagelijkse werkzaamheden nog licht huishoudelijke werkzaamheden bij ouderen te verrichten, stuur ons dan jouw gegevens. Opdrachten worden in overleg toegewezen en jij bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent.

Klushulp

Heb je een paar “gouden handjes” en draai je deze niet om voor een lekkende kraan, het ophangen van een schilderij, de CV bijvullen of andere kleine klusjes in- en om het huis? Dan zijn we op zoek naar jou! Het betreft vooral kleine klusjes die voor thuiswonende senioren te zwaar, te ingewikkeld of gewoon onmogelijk zijn geworden. Jij bent die rots in de branding die het voor hen oplost.

Ben je gepensioneerd of heb je tijd over om naast je dagelijkse werkzaamheden nog klusjes uit te voeren bij ouderen, stuur ons dan jouw gegevens. Klusjes worden in overleg toegewezen en jij bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent.

Tuinhulp

Je hoeft geen ervaren hovenier te zijn om als tuinhulp aan de slag te gaan. Natuurlijk dien je wel enige ervaring te hebben met tuinwerkzaamheden. Heb je affiniteit met planten en bloemen en ben je fysiek in staat om bijvoorbeeld een heg te snoeien, het gras te maaien, onkruid te wieden of blad te ruimen, dan is dit werk misschien wel iets voor jou.

Ben je gepensioneerd of heb je tijd over om naast je dagelijkse werkzaamheden nog klusjes uit te voeren bij ouderen, stuur ons dan jouw gegevens. Klusjes worden in overleg toegewezen en jij bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent.

Computerhulp

Maken ze jou weinig wijs op het gebied van computers, het gebruik van een iPad of telefoon? Weet jij de juiste software te installeren en ben je geduldig in je uitleg naar een oudere cliënt? Ga dan aan de slag als Computerhulp bij Thuishulp Midden-Brabant. De werkzaamheden zijn prima te combineren met een studie of ander dagelijks werk.

Gebrek aan kennis en angst voor het onbekende zorgt ervoor dat niet iedere oudere uit de voeten kan met Social media. Jij helpt ze met het aanmaken van een account en legt ze geduldig uit hoe zij contact kunnen leggen met familie en vrienden. Maar ook het versturen van een e-mailtje of andere voorkomende zaken pak jij vriendelijk en snel op.

Ben je student of heb je tijd over om naast je dagelijkse werkzaamheden ouderen te helpen bij het gebruik van computer of telefoon, stuur ons dan jouw gegevens. Klusjes worden in overleg toegewezen en jij bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent. Je cliënten zijn per fiets of scooter te bereiken.

Wat verlangen we van je?

Hoe werkt het?

  1. Je vult het online sollicitatieformulier volledig in;
  2. Wij ontvangen je sollicitatie en beoordelen deze;
  3. Wanneer je goed in het profiel past om Thuishulp te worden, dan wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek;
  4. Verloopt ook dit kennismakingsgesprek voor beide partijen naar wens, dan verwelkomen we je binnen onze organisatie;
  5. Je wordt gekoppeld aan een cliënt van Thuishulp Midden-Brabant of flexibel ingezet voor binnenkomende hulpvragen.

Heb je nog vragen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur een e-mail naar info@thuishulpmiddenbrabant.nl of bel naar 085-047 01 77. We beantwoorden al je vragen met plezier.

Ben jij een kei op jouw vakgebied, heb je echte groene vingers of twee gouden handjes op klusgebied, dan kijken we uit naar jouw reactie!

Waarom voor ons werken?