Veel gestelde vragen

Bekijk snel alle antwoorden

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij streven naar een uitmuntende dienstverlening, waarbij het waarmaken van de verwachting van onze cliënten het hoogste doel is! Heeft u vragen over bijvoorbeeld onze werkzaamheden, uw betaling, vergoedingen of anderszins? We helpen u graag!

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen of te bellen naar 085-047 01 77.

Over onze dienstverlening

Jazeker, u bepaalt zelf wat u ons wilt laten doen, wanneer en hoe vaak. U kunt ons dus ook eenmalig inschakelen.

Onze dienstverlening is erop gericht u te ontlasten en het leven eenvoudiger én plezieriger te maken. Wij helpen bij dagelijkse activiteiten zoals bijvoorbeeld de boodschappen en kleine huishoudelijke of administratieve werkzaamheden.

Maar onze Thuishulp biedt ook ondersteuning bij bijvoorbeeld klusjes in huis, tuinonderhoud en uitleg over het gebruik van een computer of Social media.

Nee, Thuishulp Midden-Brabant is een particuliere zorgorganisatie voor individuele, niet-medische ondersteuning.

Thuishulp Midden-Brabant verleent dus geen medische hulp. Dat doet de thuiszorg, bijvoorbeeld met het verzorgen van wonden of toedienen van medicatie.

Een Thuishulp van Thuishulp Midden-Brabant mag helpen bij niet-medische ondersteuning, zoals maaltijdondersteuning, boodschappen doen, licht huishoudelijk werk, klusjes in en om het huis, persoonlijk begeleid vervoer, slaap- en waakdiensten. Eigenlijk alles waar een zoon of dochter (mantelzorger) u ook bij zou kunnen helpen.

Ja, bij Thuishulp Midden-Brabant heeft u een vast contactpersoon waarmee u persoonlijk uw situatie en wensen bespreekt.

Ja, de minimale afname is 1 uur aansluitend.

De kosten van een Thuishulp zijn afhankelijk van de werkzaamheden en uw persoonlijke situatie. Deze kosten kunnen soms echter (voor een deel) betaald worden via de Wet Langdurige Zorg (Wlz) in de vorm van een Persoonsgebonden Budget.

Particuliere kosten zijn vaak fiscaal aftrekbaar onder de noemer extra gezinshulp, waardoor de werkelijke kosten 19,2% tot 49,50% lager liggen.

Bekijk hier onze tarieven. Het zijn de laagste in de markt.

Ja, in de meeste gevallen kan een Thuishulp betaald worden uit een pgb. Neem voor meer informatie hierover contact op met uw zorgkantoor.

Nee, als er geen ondersteuning meer nodig is, dan kan in gezamenlijk overleg de overeenkomst worden beëindigd.

De ondersteuning van Thuishulp Midden-Brabant vraagt u makkelijk en snel aan.Wij staan u telefonisch te woord op werkdagen van 9:00 tot 17.30 uur via 085-047 01 77. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u kunnen helpen. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Neem gerust contact met ons op.

Over onze organisatie

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-047 01 77

Jazeker! Uw e-mail kan naar info@thuishulpmiddenbrabant.nl. Ook kunt u het standaard contactformulier op de Contactpagina gebruiken.

Wij richten ons op de regio Midden-Brabant en zijn o.a. actief in Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren. Twijfelt u of we bij u in de buurt actief zijn? Neem dan contact met ons op.

Thuishulp Midden-Brabant is een platte organisatie met weinig overheadkosten. Geen dure kantoren of auto’s van de zaak. Geen hoge personeelskosten. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden.

Voor instellingen

Ja, een Thuishulp kan ook worden ingezet door bewoners van een instelling.

Bij ons werken

Nee, een specifieke vooropleiding is niet vereist.

Dit werk is ideaal te combineren met een andere baan, een studie of een gezin. Maar ook als je gepensioneerd bent en nog graag iets om handen hebt, is dit een aantrekkelijke bijverdienste.

Wij kijken vooral uit naar mensen met empathisch vermogen, representatief, sociaalvaardig, verzorgd en betrouwbaar. Heb jij twee gouden handjes, echte groene vingers of ben je een kei op computergebied en Social media, dan is dat een pre.

Heeft u meteen hulp nodig? Bel 085-047 01 77