Huishoudelijke hulp

Thuishulp Midden-Brabant

Voor wie zijn onze diensten bedoeld?

Onze dienstverlening is in eerste instantie gericht op senioren, maar kan ook worden afgenomen door andere hulpbehoevende mensen. Vooral voor senioren die geen kinderen of andere familieleden (dicht) in de buurt hebben wonen, kan onze hulp zeer welkom zijn. Maar ook als de kinderen wel in de buurt wonen, dan hebben zij ook niet altijd de tijd om hun ouder(s) bij te staan en kan Thuishulp Midden-Brabant u op vele vlakken van dienst zijn.

Wat kunnen we voor u doen?

Geen vraag is ons te gek en onze dienstverlening neemt u veel zorgen uit handen. U belt ons en wij regelen het graag voor u. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Thuishulp Midden-Brabant biedt maatoplossingen.

Onze dienstverlening is erop gericht u te ontlasten en het leven eenvoudiger én plezieriger te maken. Eénmalig, of voor een korte of langere periode. U bepaalt zelf wat prettig of nodig is. En wat uw vraag ook is, wij denken graag met u mee. Voor alle werkzaamheden geldt dat deze zowel eenmalig als periodiek door u ingepland kunnen worden.

Om u een idee te geven waarvoor u ons kunt inschakelen, zetten we hieronder een aantal diensten op een rijtje:

Heeft u vandaag nog thuishulp nodig?

Maak een afspraak!

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken en van ons horen wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan heel eenvoudig een afspraak door middel van onderstaand contactformulier of bel ons op 085-047 01 77.