Huisdierverzorging

Thuishulp Midden-Brabant

Zorg voor huisdieren

Natuurlijk verzorgt u uw huisdier(en) met veel liefde. Wordt deze zorg om welke reden dan ook even te zwaar? Omdat u een dagje ouder wordt, tijdelijk minder mobiel bent of aan het revalideren bent? Thuishulp Midden-Brabant kan u helpen. Met onze tijdelijke hulp kunnen u en uw huisdier gewoon samen blijven.

Wij laten uw hond uit of regelen een wasbeurt. Net waar u behoefte aan heeft. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om u huisdier(en) met een gerust hart door een vertrouwd persoon te laten verzorgen.

Hulp bij de zorg voor een huisdier is tegenwoordig heel gewoon

Bent u zelf even niet in staat om uw maatje de zorg te geven die het nodig heeft? Thuishulp Midden-Brabant kan u helpen zodat u er zelf even geen omkijken naar heeft. Wij laten uw hond uit of regelen een wasbeurt. Net waar u behoefte aan heeft. U bepaalt zelf waar wij u in kunnen ondersteunen. Is dit een wandeling met de hond, een wasbeurt of het schoonmaken van de vogelkooi?

Naast het verzorgen van de dieren bent u er misschien mee geholpen als uw vertrouwde Thuishulp even de stofzuiger door het huis haalt, zakken kattengrit naar boven brengt, vervoer naar en van de dierenarts regelt, etc. Dit kan op momenten die u zelf met ons afspreekt.

Waarom kiezen voor Thuishulp Midden-Brabant?

Met Thuishulp Midden-Brabant kiest u voor een organisatie die persoonlijk en professioneel werkt. Met oprechte aandacht en een luisterend oor voor u. U houdt zelf de regie. Dat is Thuishulp Midden-Brabant. Elke dag rekenen vele mensen – van jong tot oud – op onze hulp. Niet alleen voor de zorg voor een huisdiern, maar ook voor andere praktische ondersteuning zodat men langer plezierig thuis kan blijven wonen en/of de mantelzorger ontlast wordt.

Ook over de administratie hoeft u zich geen zorgen te maken. U ontvangt aan het eind van iedere maand een factuur voor de gewerkte uren van Thuishulp Midden-Brabant die u via bankoverschrijving of iDEAL kunt voldoen. Wij zorgen vervolgens voor de uitbetaling aan de Thuishulp.

Thuishulp Midden-Brabant levert ondersteuning in heel de regio Midden-Brabant. Uw vaste contactpersoon in uw woonplaats helpt u graag. Wacht dus niet langer en vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis aan!

Wordt uw hulp vergoed?

De kosten voor onze dienstverlening kunt u uiteraard uit eigen middelen betalen, maar u kunt ons ook betalen uit hoofde van een Persoonsgebonden budget (PGB). Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze diensten worden dan vergoed uit het budget van uw beschikking. U ontvangt dan geen rekening van Thuishulp Midden-Brabant. Bij een PGB sturen wij u een rekening, die u vervolgens indient bij de SVB. De SVB betaalt ons dan rechtstreeks.

U bepaalt zelf hoe vaak en waarvoor u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Uw persoonlijke Thuishulp staat voor u klaar om u te ondersteunen. Dit kan al vanaf € 18,50 (incl. btw) per uur. Afhankelijk van de specifieke werkzaamheden kan dit tarief enigszins afwijken.

De voordelen van hulp in huis

Heeft u vandaag nog thuishulp nodig?

Maak een afspraak!

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken en van ons horen wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan heel eenvoudig een afspraak door middel van onderstaand contactformulier of bel ons op telefoonnummer 085-047 01 77.